WENS JE VERSTEVIGENDE NAGELS WAAR JE LANG KAN VAN GENIETEN? MET EINDELOZE KEUZE AAN VORMEN, KLEURTJES EN NAIL ART?

 

KIES DAN VOOR GELNAGELS!

 

 

Wil je enkel sterkere nagels? Dan wordt de gel alleen op de nagels gebracht.

 

Om de nagels te verlengen, wordt er gebruik gemaakt van ofwel de zogenaamde tips of sjablonen. Gellak is een stroperige substantie die uithardt onder UV-licht.

 

Als je gelnagels laat plaatsen, worden je nagels eerst schoongemaakt. Vervolgens worden ze vetvrij gemaakt zodat de gel goed kan hechten. Als je een verlenging koos, heb je keuze tussen tips en verwijderbare sjablonen waarop rechtstreeks gebouwd wordt. Als je voor tips kiest, worden deze op je nagels gekleefd en bijgevijld. Nadien wordt de gel in verschillende lagen op de nagel aangebracht. Kies je voor sjablonen, vormt deze verlenging zichzelf naar de natuurlijke vorm van je nagel en creƫert het gevoel van een natuurlijke verlenging.

 

Uw nagelstyliste start altijd met een basislaag, vervolgens volgen er twee kleurlagen (indien je een kleurtje wenst) en als laatste een toplaag die het geheel beschermt. Tussen de verschillende lagen wordt de gel uitgehard onder een UV-lamp.

 

Gelnagels zijn zacht, buigzaam, glanzend en flexibel. Hierdoor breken ze minder snel. Er zijn diverse mogelijkheden op het vlak van kleur en nail-art.

 

Zijn je nagels voldoende gegroeid of wil je een nieuw design? Dan kom je langs voor een bijwerking!

 

Uw nagelstyliste werd opgeleid door Pronails Gent en is up-to-date met de laatste technieken en nail art, dewelke steeds worden onderhouden via workshops!